U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

September 2016

.... we nu nieuwe paddocks hebben zodat ook de horse hotel paarden lekker een frisse neus kunnen halen?

Juni 2016

.... we onze nieuwe 10-paards vrachtwagen in gebruik hebben genomen? 

April 2016

.... we voor 15 Akhal-Teke paarden de verplichte quarantaineperiode van een half jaar succesvol hebben afgesloten en deze bijzondere dieren zonder problemen in hun nieuwe thuisland China zijn aangekomen?

Februari 2016

.... we 38 Europese topspringpaarden, die deelnamen aan een concours in Abu Dhabi, hebben opgevangen en van/naar Schiphol hebben vervoerd?

 

Horsehotel

Ons Horsehotel is, mede door de ideale ligging vlakbij Schiphol en snelwegen, de ideale plek om uw paard op te vangen tijdens een intercontinentale of Europese reis. Onze faciliteiten en diensten zijn er op gericht om het verblijf van uw paard(en) en begeleiders zo plezierig mogelijk te maken. Rust en comfort staan bij ons centraal. 

Onze stallen  

De paarden staan in ruime  boxen van 12 m2 voorzien van een afsluitbare bovendeur/weefrek. Uw paard is verzekerd van een uitstekende verzorging. Een zeer ervaren team van paardenverzorgers en dierenartsen staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, klaar om uw paard(en) op te vangen en te verzorgen.

Ligging

Ons Horsehotel ligt op 15 minuten afstand van Schiphol-Centrum en op 5 minuten afstand van diverse grote snelwegen. In de directe omgeving zijn diverse hotels en restaurants te vinden.

Accomodatie voor grooms en chauffeurs     

Ten behoeve van de chauffeurs en grooms die graag dichtbij hun paard(en) willen overnachten, beschikken we over een gastenverblijf met drie mooie kamers. Iedere kamer is voorzien van 2 losse bedden, een televisie en WIFI-connectie. Op de gang bevindt zich een ruime badkamer met douche en toilet. Het ontbijt wordt op uw kamer geserveerd.  

Aanvullende diensten    

Wij maken het u graag makkelijk. Daarom bieden we naast een goede stalling ook de volgende diensten:

  • We zijn 24/7 bereikbaar voor aan- en afvoer van paarden  
  • We leveren (inter)nationaal paardentransport, en kunnen uw paard(en) veilig ophalen of wegbrengen met een van onze luxe vrachtwagens
  • We kunnen ondersteuning geven bij het exportklaar maken van uw paard(en)
  • We bieden voldoende gelegenheid om uw vrachtauto of trailer te parkeren.