U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

September 2016

.... we nu nieuwe paddocks hebben zodat ook de horse hotel paarden lekker een frisse neus kunnen halen?

Juni 2016

.... we onze nieuwe 10-paards vrachtwagen in gebruik hebben genomen? 

April 2016

.... we voor 15 Akhal-Teke paarden de verplichte quarantaineperiode van een half jaar succesvol hebben afgesloten en deze bijzondere dieren zonder problemen in hun nieuwe thuisland China zijn aangekomen?

Februari 2016

.... we 38 Europese topspringpaarden, die deelnamen aan een concours in Abu Dhabi, hebben opgevangen en van/naar Schiphol hebben vervoerd?

 

Ons team 

Een zeer ervaren team van verzorgers, paardenartsen en transport medewerkers staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, klaar om u en uw paard(en) op te vangen, te verzorgen en/of te vervoeren.

Met trots stellen we het team aan u voor:

Jos den Blanken - Oprichter en eigenaar van Amstel Horsehotel.

 

Jos kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring met reizen met paarden. Jos heeft vanaf 1988 als dieren-steward bij de KLM meerdere soorten dieren begeleid en verzorgd. Leeuwen, giraffen, tijgers en ijsberen staan op zijn uitgebreide lijst van ‘klanten’. Maar het grootste deel van zijn klandizie waren de paarden. Als geen ander weet hij hoe paarden kunnen reageren op een lange en vermoeiende reis. Door het oprichten van Amstel Horsehotel heeft hij voorzien in een behoefte: een betaalbare plek waar paarden kunnen bijkomen van de hectische reis en deze weer uitgerust kunnen vervolgen.

 

 

Jos heeft zich omringd met een team van mensen die zich met de volle 100% inspannen om het de paarden zo comfortabel mogelijk te maken.

 

 

Maria - Export voorbereiding, verzorging van de paarden en transport

 

 

 

  

 

 

 

Naomi - Verzorging van de paarden en transport

 

 

     

 

 

 

 

Fem - Administratie

                        

 

 

 

  

 

 

 

Jan-Willem de Gooijer Dierenarts DAP De Amstelstreek