U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

      Wist u dat ...         

September 2016

.... we nu nieuwe paddocks hebben zodat ook de horse hotel paarden lekker een frisse neus kunnen halen?

Juni 2016

.... we onze nieuwe 10-paards vrachtwagen in gebruik hebben genomen? 

April 2016

.... we voor 15 Akhal-Teke paarden de verplichte quarantaineperiode van een half jaar succesvol hebben afgesloten en deze bijzondere dieren zonder problemen in hun nieuwe thuisland China zijn aangekomen?

Februari 2016

.... we 38 Europese topspringpaarden, die deelnamen aan een concours in Abu Dhabi, hebben opgevangen en van/naar Schiphol hebben vervoerd?

 

Transport  

Met meer dan 20 jaar ervaring in het reizen met paarden, zowel over de weg als in de lucht, weet het team van Amstel Horsehotel wat de paarden tijdens een reis moeten doorstaan. Ons wagenpark en verzorging onderweg zijn erop gericht de reis zo comfortabel mogelijk te maken voor uw paard(en).

Diensten

We kunnen zowel individuele als collectieve transporten voor u uitvoeren, in binnen- en buitenland. Wij komen dagelijks op Schiphol en kunnen uw paard(en) vanaf iedere locatie voor u ophalen of wegbrengen.

       

 

 

 

 

Ons wagenpark

We rijden heel Europa door met onze drie vrachtwagens, waarmee we 1 tot 11 paarden kunnen vervoeren. 

De wagens zijn voorzien van alle comfort om de reis zo rustig en veilig mogelijk te laten verlopen voor uw paard(en). Onze schone en goed onderhouden vrachtwagens zijn voorzien van:

  • ruime plaatsen met rubberen wanden en vloer
  • robuuste scheidingswanden met snuffelborden 
  • voldoende ventilatie
  • navigatiesysteem
  • camerasysteem om de paarden in de gaten te houden
  • Track & Trace systeem, waarmee ook temperatuur in de ruimte bij de paarden in de gaten kan worden gehouden
  • Temperatuurregeling in paardengedeelte

Onze transportmedewerkers

Onze medewerkers zijn paardenmensen en staan 24/7 voor u klaar. Zij weten als geen ander wat uw paard nodig heeft tijdens een (lang) transport. Uw paard(en) worden voorzien van een verantwoorde hoeveelheid water en voer tijdens de reis.  Uiteraard kan indien gewenst uw groom met ons meereizen. 
Moeilijke en angstige paarden vormen geen enkel probleem voor ons.